Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2018 10:08 - ПРИСЪЕДИТЕТЕ СЕ......
Автор: lubovakoniamash Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1106 Коментари: 9 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Позицията на всеки християнин и на всеки здравомислещ човек по отношение на т.нар. трети пол трябва да е ясна и категорична! Трети пол не съществува, нито някога ще съществува!
Ако свръх-демократична Европа, която, в по голямата си част, е прегърнала теорията на Дарвин може да измисля безнравствена глупост след глупост, то ние като християни не може да се съгласяваме с тези аморалности. Връх на лицемерие е за западните общества, в които масово младите хора живеят без брак и раждат извънбрачно своите деца, да настояват всеки да приема и признава еднополовите бракове. Връх на лицемерие е да се посяга и издевателства над човешката съвест със закони, които противоречат на природата и естеството. Връх на лицемерие e, уж в името на свободата, да се отнемат правата на нормалните хора в полза на претенциите на група душевноболни индивиди, които си вярват, че заслужават всичко. Връх на лицемерие е налагането на все по-нови и все по-изтънчени, никому ненужни, сексуални свободи и извръщения на обществата без никой да се допитва до тях. Затова ние не може и няма да приемем, подготвяните промени в закона по отношение на т.нар. трети пол, които българското правителство най-вероятно скоро ще одобри!
Автор:Martin Ralchevski



Гласувай:
8



1. lubovakoniamash - Подкрепям напълно позицията на г-н ...
08.01.2018 10:12
Подкрепям напълно позицията на г-н РАЛЧЕВСКИ!!
Ето и линка:https://www.facebook/martin.ralchevski за тези, които имат становище по въпроса.
Дора
цитирай
2. batogo - !!!:)))
08.01.2018 10:16
Според мен еднополовите бракове противоречат на Вселенските Принципи за Хармония и Развитие, затова ги считам за плод на извратеност и лиготия и не ги приемам!
цитирай
3. lubovakoniamash - Благодаря за коментара г-н Узунов!
08.01.2018 11:19
Благодаря за коментара г-н Узунов!
поздрави,
Дора
цитирай
4. ard - Здравей Дора
08.01.2018 11:55
Онези, които избират третия пол, вместо да изберат Бог ...това Бог би ли им го простил, дори и да се покаят след време?
По-страшното е, че объркват душите на младите, на децата.
цитирай
5. nkf - Да, трети пол няма и никой нормален ...
08.01.2018 13:04
Да, трети пол няма и никой нормален човек не би изобщо се занимавал с този абсурд и безнравственост. Обаче това, което левичарите не постигнаха с армиите на обозе почившия СССР, опитват да постигнат с хомосексуализма и всякакви други извращения като "трети пол". Целта е една - заложена от "пророците на комунизма" - унищожаване на обществата и държавите. Осведомете се за така наречения "културен марксизъм" и ще видите цялостната картинка. Поздрав.
цитирай
6. lubovakoniamash - Привет Маги.
08.01.2018 13:04
ard написа:
Онези, които избират третия пол, вместо да изберат Бог ...това Бог би ли им го простил, дори и да се покаят след време?
По-страшното е, че объркват душите на младите, на децата.

Въпроса ти е много хубав, на него ще ти отговоря така: Стремейки се към щастие, хората попадат в капана на дявола, който, както в древността на праотците, така и сега на всички хора предлага щастие без Бога във вид на временни удоволствия. Дяволът предлага на хората мисълта, че щастието се заключава в удоволствието и колкото повече са удоволствията, толкова по-щастлив е животът. Използвайки естествения богоугоден стремеж на човека към Благото, дяволът го извращава, насочва го към лъжливи цели – към земните удоволствия. Така възниква хедонизмът и се появяват миражи на щастливия живот. Следствие на точо такъв капан и такова лъжливо удоволствие са попаднали и хората от така наречения трети пол....Бог е любов и много Милостив и мнаого Търпелив, въпросните хора са болни поради допущението на греха в себе си което ги е извратило да живеят и мислят по този начин, но ако се разкаят за това и поправят живота си Бог ще им прости, разбира, се че ще го направи, защото всички сме Божии деца и Той не иска нито едно да се изгуби и да погине. Но пък ние като християни трябва твърдо да заявим, православната си позиция и да кажем, че такъв пол няма Боге не е създал такъв, и не може да има. Ако нашите деца питат да им кажем истаната.
Благодаря ти че се включи в темата.
поздрави,
Дора
цитирай
7. lubovakoniamash - Здрасти Мартин,
08.01.2018 13:24
nkf написа:
Да, трети пол няма и никой нормален човек не би изобщо се занимавал с този абсурд и безнравственост. Обаче това, което левичарите не постигнаха с армиите на обозе почившия СССР, опитват да постигнат с хомосексуализма и всякакви други извращения като "трети пол". Целта е една - заложена от "пророците на комунизма" - унищожаване на обществата и държавите.
Осведомете се за така наречения "културен марксизъм" и ще видите цялостната
картинка. Поздрав.

Благодаря ти че се включи с коментар по темата...за мен е много ценно твоето вижадане по въпроса.
позрави,
Дора
цитирай
8. ivoki - Добре е
08.01.2018 16:26
Да се прочете Цариградската конвенция .
В нея няма и дума за трети пол и подобни глупости !
цитирай
9. lubovakoniamash - Благодаря ти Иво!
08.01.2018 17:26
ivoki написа:
Да се прочете Цариградската конвенция .
В нея няма и дума за трети пол и подобни глупости !

Благодаря ти Иво, за подкрепата!
поздрави,
Дора
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubovakoniamash
Категория: Лични дневници
Прочетен: 654923
Постинги: 771
Коментари: 1086
Гласове: 1302
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031