Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2015 08:28 - Светът се демонизира, а ние се разсейваме
Автор: lubovakoniamash Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1003 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Без да споменавам имена, предлагам всички, които представят ислямското нашествие за бежанска вълна и християнска дилема, да направят следното: да създадат християнско семейство, което означава брак пред Бога, извършено тайнство от православен свещеник и литургичен живот в Църквата, да се обвържат с един мъж или една жена завинаги, без да изневеряват, ако отгледат деца, да не ги превръщат в свой умален модел и да са способни да имат повече от един приятел, когото да обичат истински и без резерви и който не е куче или котка. Здрави хора, които нямат провален личен живот или от егоистичната си парадигма говорят за отворено обвързване и прочие глупости. image  Снимка: hashtag-bg.com

 

Тези хора, които поради егоистичния си нагон обичат хората абстрактно, но са неспособни да понасят майка си и имат комплекси от баща си, забравят приятелите си, когато се издигнат, и обичат всички вицове за тъщата си; хора, влюбени в работата, кариерата, както и мнението на другите, които имат по-голяма власт, не могат да издумат дума за съпричастие и християнско милосърдие.

За Бога, те мразят Христос и се потрисат само от вида на черно расо - бягат като бесове от истината, а имат наглостта да ни питат защо не сме християни, когато проявяваме здравомислие. Вадят цитати от християнската Библия, за да ни изобличават, тези новоизпечени професионални софисти, които са вкарали и Сократ в гроба. Не цитират обаче думите на Христос: "Който не е с Мен, е против Мен", - това е тяхното изобличение. Те са движени от същите бесове, които потопяват забравилата Христос Европа под ново и по-трайно владичество на исляма, езичеството и безразличието към Бога, коята е най-ужасната загуба за човека.

Либералите нямат Бог, нямат история, нямат собствена биография. Достоевски е нарекъл романа си, който в най-голяма степен ги изобличава, "Бесове". Защитата им за правата на педерасти, лесбиийки и транссексуални е скритата им бесовска битка срещу идентичността, самоопределението и отговорността. Те са превърнати в игра, която трансформира личността в превъплъщение - разпад на  образа на много лица. Превръща лицето в маска, зад която няма една персона, а легион от нейните страсти, всяка от които с конкретно име и собствена физиономия. Йеронимус Бош.  Всичко е игра, в която обаче могат да участват само явилите се на кастинг. Доктор Енчев е местното провинциално име на този демоничен нагон. Всичко е социална игра, а хората са изкорубена, деперсонализирана и обладана от случайни мисли и емоции стихия.

Това не е бълнуване. По "Уолт Дисни ченъл" показват на децата само филми за вампири. Те усвояват този духовен свят от малки, защото трябва да живеят в него, когато пораснат и нещо повече - да бъдат такива. Това не са забавления, а твърде промислено провеждана доктрина. Светът се демонизира с часове и ние всички гледаме това и се разсейваме, правейки си тънки сметки, че демонизацията не ни е засегнала и имаме още време да изкараме приятно в Дисниленд. Най-голямата заблуда на либералите, копие на заблудата на комунистите, е, че светът, който ги заобикаля е прекрасен, густото никога няма да свърши и рая е тук и сега

.Автор: Явор Дачков
glasove.com/categories/na-fokus/news/bezhanci





Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. minevv - da
02.10.2015 08:48
da
цитирай
2. ivoki - Познавайки г-н Дачков / едва ли ме ...
02.10.2015 15:22
Познавайки г-н Дачков / едва ли ме помни. С много неща не съм съгласен, но това е е без значение.
цитирай
3. lubovakoniamash - Познавам, г-н Дачков лично с много ...
02.10.2015 16:26
Познавам, г-н Дачков лично с много от публикациите му не съм съгласна, но в тази е казано всичко много добре и на място.
Благодаря за коментарите,поздрави,
Дора
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubovakoniamash
Категория: Лични дневници
Прочетен: 654916
Постинги: 771
Коментари: 1086
Гласове: 1302
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031