Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2017 13:40 - Гнусно и долно! Нечистоплътни цигански фамилии на бургаския плаж, има и с бурки
Автор: reiakibela Категория: Други   
Прочетен: 390 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 И във Варна е същото- цигани на тумби и с дрехите във водата, непосредствено под реновираните кръчми. Екзотика - поръчваш си коктейл, изтягаш се блажено на шезлонга, а на метри от тебе цигански катун. Търчат сополиви цигането, мазни циганки им крещят, а народът трепери за парите и ценностите си, но не смее да гъкне, щото циганската напаст е нагла и агресивна. Качваш се при баровците на Морска тераса, за да ядеш гадни миди на десеторна цена, а отдолу се разнася циганска реч и си принуден да се наслаждаваш на културните особености на мургавия етнос. Пак, като не ти вземат 20 кинта за програмата, ама скоро и тва ще стане.
Намазаните курви и плоскочелите батки с коли за по 300 бона и без един ден трудов стаж - редом до Айшето и Ааасан и оаканите им сополиви чааавета. Къв фешън, ква класа...музиката дъни децибели, та гони всички с наченки на мозък, каките на батките фръцкат дупета, та Мустафата дуе панталона на метри от тях, чаавета търчат, мангалките размятат парцали във водата, шум, мръсотия...За водата няма да говорим, има консистенция на прясно повръщано с плуващи в него отпадъци.. Редките спасители се чудят дави ли се някой или просто си плува боклук. Много важно, с тая заплата, ако давещият се не показва 50 лв над водата, няма за какво да се мърдат.
Ако бях Микелнаджело щях да мацна една картина " Страшният плаж" или " Реквием за една нация". Варненският плаж е една мръсна, шумна клоака, която е на светлинни години от визията на европейски плаж и никакви кръчми с напушени курви и татуирани примати не могат да променят етнодемографията. Булгаристан капут, диър мат"рял, сега текат финалните надписи. Мутрите и курвите му ебаха майката.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reiakibela
Категория: Други
Прочетен: 3375
Постинги: 8
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930